logo

Purmerendse Regio Ondernemers

Advies

De PRO: geeft betrouwbaar en onafhankelijk advies. In de tientallen jaren van haar bestaan is de vereniging aardig gepokt en gemazeld in het ondernemerschap. Dat maakt de PRO: tot een belangrijke vraagbaak en wegwijzer voor elke Purmerendse en Regio ondernemer. De PRO: kent de weg in ondernemend Purmerend en Regio en kan u de juiste weg wijzen. 

De PRO: adviseert niet alleen haar leden. Ook de overheid en de Kamer van Koophandel maken gebruik van de adviezen van de PRO:. Bijvoorbeeld als er een nota moet worden opgesteld. Of als er verkeersmaatregelen worden genomen. Bij al die adviezen staat het belang van de Purmerendse en Regio ondernemer uiteraard voorop. 

De PRO: heeft in de vorm van de Stichting Collectieve Beveiliging een leidende rol gespeeld in de beveiliging van de bedrijventerreinen. De Stichting onderhoudt de contacten met het beveiligingsbedrijf en is alert op aandachtspunten. Ook hier levert het collectief direct voordeel op voor de deelnemende bedrijven.

Tot slot noemen wij nog de bewegwijzering op de bedrijventerreinen. De PRO: heeft de aanzet gegeven tot een eenduidende en overzichtelijke manier van bebording van de terreinen waardoor de vindbaarheid van de bedrijven aanmerkelijk verbeterd is.

Purmerendse Regio Ondernemers
Postbus 455
1440 AL Purmerend

Tel:     0299 - 411098
Mail:    info@pro-site.nl

pro-footer


© 2014
Purmerendse Regio Ondernemers