logo

Purmerendse Regio Ondernemers

Commissies

De commissie "Activiteiten" 
De 4 doelstellingen van de PRO: zijn kort samengevat: belangenbehartiging, kennisdeling, netwerken en Purmerend promotie. In dat kader organiseert de "Commissie Activiteiten" collectieve evenementen die drie secties omvatten:

Support
De sectie Support heeft meer een ondersteunende en informerende rol in tegenstelling tot de andere werkgroepen, die een meer gebiedsgerelateerde rol hebben. Onderwerpen die daar aan de orde zijn: 
- Onderwijs en kennisdeling 
- Informatie op het gebied van dienstverlening 
- Trainingen

De sectie Leden 
Deze groep enthousiaste jonge leden, die nauw samenwerken met de sectie Support staat borg voor de continuiteit van onze vereniging, middels werving en begeleiding van nieuwe leden. Tijdens de activiteiten zijn zij aanwezig om de nieuwe leden te ontvangen en indien gewenst te introduceren bij het bestuur en/of andere leden. Deze commissie richt zich met name op de doelgroep jonge ondernemers, die het kader vormen voor de toekomst. Daarnaast willen zij ook de groeiende groep vrouwelijke ondernemers interesseren voor het lidmaatschap van de PRO:.

De sectie "Evenementen"
Deze sectie is actief op het gebied van "support", werving en relatiebeheer van PRO:leden en "netwerken".
Zij organiseert daarvoor velerlei evenementen, zoals:
-    Het nieuwjaarsfeest
-    Themabijeenkomsten: lunch-, ontbijt- en speeddatesessies
-    Netwerkbijeenkomsten: Maandelijkse biznizbars
-    Bedrijfsbezoeken
-    Collectieve bedrijfsevenementen

De commissieleden zijn:
      
 -   Coby van Scheppingen  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 -  Huub Arents  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 -  Jeanet Nolte  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 -  Marco Dekker   Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
 -  Linda Arents  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 -  Richard Knook  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 -  Marco van der Voort  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Ondernemersprijscommissie
De Ondernemersprijscommissie organiseert de jaarlijkse verkiezing voor de "Ondernemer van het jaar". De commissie bestaat uit 3 bestuursleden van de PRO:, de laatste prijswinnaar van de Ondernemersprijs en uit een aantal PRO: leden die een brede vertegenwoordiging van het PRO: ledenbestand waarborgen. Voorzitter van deze commissie is de secretaris Marco Dekker
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Lees verder

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Commissie Communicatie
Deze commissie is verantwoordelijk voor de communicatie in de ruinste zin.
Zij beheert de PRO:website en verzorgt uitnodigingen en nieuwsbrieven.
De leden zijn:
Bestuurslid Martijn Rijser, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Purmerendse Regio Ondernemers
Postbus 455
1440 AL Purmerend

Tel:     0299 - 411098
Mail:    info@pro-site.nl

pro-footer


© 2014
Purmerendse Regio Ondernemers