Activiteiten

Activiteiten

Ongedwongen netwerken en kennismaken tijdens de Biznizbar
Om onze leden in staat te stellen elkaar op een plezierige manier te ontmoeten organiseert PRO op elke eerste donderdag van de maand de PRO Biznizbar. De Biznizborrels worden mede mogelijk gemaakt door een gastbedrijf, een collega-ondernemer binnen de PRO. Vast onderdeel – en hooggewaardeerd – is de presentatie en het proeven van het “bier van de maand” door bierkenner en enthousiaste Linda Arents, de drijvende kracht achter ons gastlokaal Café De Bonte Koe.

Netwerken
Bedrijfsbezoek

Maak kennis met andere branches tijdens een bedrijfsbezoek
Zou u ook wel eens willen kijken hoe een andere ondernemer het doet in zijn bedrijf? Vele ondernemers van de PRO hebben in de afgelopen jaren de deuren van hun bedrijf opengesteld voor een bezoek van de leden. Zo zijn we de afgelopen periode op bezoek geweest bij Viskon Glas en Sligro Purmerend. Deze bezoeken zijn altijd zeer interessant en leerzaam en worden afgesloten met een hapje en een drankje welke ons door de gastheer/-vrouw wordt aangeboden.

Laat u informeren over een specifiek onderwerp
Periodiek worden er kennissessies gehouden voor leden, zoals onlangs een sessie over effectief leiderschap gegeven door Menno Leeflang van LMI Noord-Holland. Vindt u een specifiek onderwerp interessant en wilt u daar meer over weten, mail dan naar secretariaat@pro-site.nl.

Kennisbijeenkomst
Belangenbehartiging

Laat uw stem horen tijdens de ledenvergadering
Eén keer per jaar wordt de Algemene Ledenvergadering gehouden. Tijdens deze vergadering legt het bestuur volgens een vastgestelde agenda verantwoording af over de officiële aangelegenheden van de PRO. Te denken valt aan bestuursmutaties, financiën enz. Dit is de gelegenheid om uw stem uit te brengen over formele besluiten.

Contact to Listing Owner

Captcha Code