logo

Purmerendse Regio Ondernemers

Ondernemerstalkshow NV Purmerend

maandag, 12 november 2018

  • Aanvang: 16.30 tot 19.00 uur
  • Locatie: Purmaryn Purmerend
Ondernemerstalkshow NV Purmerend

Extra informatie:

Jaap Sluis en Annet Rijser presenteren Ondernemerstalkshow NV Purmerend

Maandag 12 november 2018 organiseert de Purmerendse Regio Ondernemers (PRO) voor de 3e keer de gratis ondernemerstalkshow NV Purmerend naar het voorbeeld van NV Haarlem. Tijdens de NV Purmerend wordt op basis van interviews aandacht besteed aan ondernemen, onderwijs en overheid. Na een inloop vanaf 16.30 uur is van 17.00 tot 18.00 uur de talkshow. Aansluitend kan men tot 19.00 uur napraten en naborrelen. Het evenement vindt plaats in de kleine zaal van de Purmaryn in Purmerend.         
   
De initiatiefnemers van NV Purmerend willen de talkshow dit jaar twee tot drie keer organiseren. Jaap Sluis (een van de bedenkers en presentatoren van de in Haarlem al tien jaar succesvolle NV Haarlem) neemt de interviews af. De NV Purmerend wordt gepresenteerd door Jaap Sluis en Annet Rijser (Purmerendse onderneemster). 

Graag van tevoren aanmelden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. onder vermelding van bedrijfs- of organisatienaam en het aantal bezoekers.


Purmerendse Regio Ondernemers
Postbus 455
1440 AL Purmerend

Tel:     0299 - 411098
Mail:    info@pro-site.nl

pro-footer


© 2014
Purmerendse Regio Ondernemers