logo

Purmerendse Regio Ondernemers

Purmerend-Werkt

zondag, 27 januari 2019

  • Aanvang: 12.00 tot 18.00 uur
  • Locatie: Binnenstad van Purmerend
  • Bedrijf: het Purmerendse bedrijfsleven, het Purmerendse onderwijs en de gemeente Purmerend
Purmerend-Werkt

Extra informatie:

Purmerend Werkt is een uniek non-profit evenement waarbij regionale bedrijven, scholen, scholieren, studenten, werkzoekenden en belangstellenden zich aan elkaar presenteren. Purmerend Werkt is een combinatie van een bedrijvenbeurs en stage/ banenmarkt.

Tijdens dit evenement zal de binnenstad van Purmerend op diverse locaties gevuld worden met stands van regionale bedrijven welke (verplicht) bezocht zullen gaan worden door scholieren en studenten welke dat jaar een keuze moeten gaan maken aangaande vervolgopleiding, studierichting of als schoolverlater een baan zoeken. Ook zullen diverse locaties opgevuld worden door grotere opleidingsinstituten/ sectoren zoals bijvoorbeeld de zorg, ICT, Politie, Defensie, Bouw, etc.

Tijdens Purmerend Werkt zullen de regionale bedrijven en opleidingen zich in de binnenstad tonen in o.a. stands, tenten, speciale voertuigen, etc. De leerlingen zullen d.m.v. opdrachten langs de aanwezige stands, winkels en horeca geleid worden waardoor we er zeker van kunnen zijn dat de aanwezige bedrijven/ ondernemers en scholen bezocht zullen worden.

Aan het einde van het evenement zal er voor de deelnemers een feest en een netwerkborrel georganiseerd worden waar getoost kan worden op een hopelijk succesvol evenement.


Purmerendse Regio Ondernemers
Postbus 455
1440 AL Purmerend

Tel:     0299 - 411098
Mail:    info@pro-site.nl

pro-footer


© 2014
Purmerendse Regio Ondernemers