Anders denken op 68 manieren

Anders denken op 68 manieren

Ruim negen jaar geleden sloot hij zich aan bij de PRO: Henry Wassink van Ad68, bureau voor concept, creatie & Illustratie. “Ik weet het nog goed” zegt Henry, “ik was net voor mezelf begonnen, had altijd buiten Purmerend gewerkt en dus geen netwerk in deze regio. Ik wilde graag mede-ondernemers leren kennen en bedacht dat de PRO wel iets voor mij zou kunnen zijn.”

Dat bleek het, na verloop van tijd, inderdaad te zijn. “Het begin was lastig, iedereen leek elkaar al te kennen. Na een poosje bezocht ik ook andere netwerkclubs, en daar kwam ik de PRO ondernemers ook weer tegen, daarna ging het snel.”

Inmiddels organiseert Henry Wassink, die zijn bedrijf samen met partner Cynthia Schippers runt, een aantal maal per jaar zijn eigen netwerkevent ‘Nice to Meet You too’ dat netwerken combineert met een goed diner. Hij is een vaste waarde binnen ondernemend Purmerend en tal van bedrijven en organisaties weten hem te vinden.

“Klopt helemaal” zegt hij, “ik heb een voorliefde voor samenwerkingen en maatschappelijk betrokken ondernemen en dan merk je al snel dat organisaties met zo’n zelfde insteek je weten te vinden.” Dat levert mooie dingen op, waarvan de meest recente de Purmerendse puzzel is waarmee we eerder dit jaar massaal de corona-leegte hebben bestreden. Breed lachend vult hij aan: “Een mooie samenwerking met Rijser.”

Onlangs tekende hij voor de nieuwe huisstijl van de PRO: nog steeds herkenbaar, maar weer helemaal fris en van deze tijd.

Hoe het kan dat iedereen hem zo goed weet te vinden? “Ik denk dat het ‘m erin zit dat ik mijn klanten bij elke opdracht iets extra’s wil meegeven. Wist je dat Ad68 staat voor ‘Anders Denken op 68 manieren’? Dat is wat we hier elke dag doen; anders denken en vraagstukken elke keer weer van alle kanten bekijken. Mijn motto is ‘zeg het met creativiteit’ en door elke nieuwe opdracht met een frisse, creatieve blik te bekijken komt er altijd iets moois uit.”

#wijzijnpro

Share this post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Contact to Listing Owner

Captcha Code