Communicatie

Communicatie

 

PRO: E-mail nieuwsbrief

De nieuwsbrief verschijnt maandelijks een week voor de Biznizbar. Er wordt aandacht besteed aan de evenementen en bijeenkomsten die door de PRO worden georganiseerd. Er is echter ook aandacht voor de belangenbehartiging van de PRO en allerlei andere relevante zaken die binnen de PRO spelen. Vast onderdeel van de nieuwsbrief is het ondernemersinterview. Iedere maand wordt er een ondernemer uitgebreid uitgelicht. Wilt u hiervoor in aanmerking komen dan kunt u mailen naar communicatie.

Heeft u als PRO-lid interessante informatie voor de e-mail nieuwsbrief neemt u dan gerust contact op met ons:

Telefoon: 0299 411098
E-mail: communicatie@pro-site.nl

Aanmelden nieuwsbrief

Hier kunt u zich aanmelden om de nieuwsbrief maandelijks via de e-mail te ontvangen

Communiceren

Magazine ‘Regio Zaken’
Het ondernemersmagazine ‘Regio Zaken’ verschijnt negen keer per jaar in full colour en heeft een oplage van circa 6000 exemplaren. Behalve de leden van de PRO ontvangen ondernemers (ingeschreven bij de KvK) in Purmerend, Beemster, Zeevang, gemeente Waterland en Edam-Volendam, evenals diverse andere ondernemingen en organisaties, het magazine gratis.

De gezamenlijke bedrijvenverenigingen informeren hun achterban via het medium: ‘Regio Zaken’. Het magazine bevat veel boeiende onderwerpen over stad en regio en is de spreekhuis voor ondernemend Purmerend en regio Waterland.

Welke onderwerpen leest u in het magazine ‘Regio Zaken’? Kijk op Regiozaken voor de actuele onderwerpen uit het jongste magazine.

Meer weten over ‘Regio Zaken’?

John Bontje
0299-393349/ johnbontje@rodi.nl

Aanmelden magazine Regio Zaken

Hier kunt u zich aanmelden om het magazine Regio Zaken te ontvangen.

Contact to Listing Owner

Captcha Code