Jos Burgers

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Jos Burgers

oktober 29|20:00 - 23:00

Gratis

Speciaal voor leden van de Purmerendse Regio Ondernemers en voor leden van Beemster Ondernemer houdt Jos Burgers op 29 oktober een lezing in de Purmaryn.

drs. Jos Burgers (1951) is een van de meest gevraagde managementsprekers in Nederland. Hij was tien jaar werkzaam in verkoop- en marketingfuncties bij een technische groothandel. Na een studie Bedrijfseconomie aan de universiteit in Tilburg was hij ruim tien jaar als docent Marketing & Marktonderzoek verbonden aan Fontys Hogescholen te Eindhoven. Daarna adviseerde hij gedurende een tiental jaren bedrijven en instellingen op het terrein van strategie, marketing en klantgerichtheid.

Tegenwoordig richt hij zich volledig op het schrijven van boeken en het geven van presentaties, workshops en seminars. Zijn boeken en praktijkervaring vormen de basis voor de presentaties die hij geeft. Hij houdt zijn publiek een spiegel voor en laat mensen anders naar hun werk en hun dagelijkse praktijk kijken. Humor is daarbij een belangrijk wapen, evenals het gebruik van praktijkvoorbeelden.

“Mijn klanten noemen mijn presentaties inspirerend, praktisch en humorvol. In alle gevallen zijn ze ‘gegarandeerd powerpoint-vrij’ en ik gebruik geen vakjargon. Mijn presentaties zijn interactief of hebben het karakter van een workshop”.

De toegang is gratis maar kaarten dienen wel gereserveerd te worden. Aanmelden is dus noodzakelijk en kan via de RSVP knop hieronder.

Programma

  • Zaal open:  20:00 uur
  • Aanvang:  20:15 uur
  • Borrel:  21:45
  • Einde:   23:00

RSVP

Tickets are not available as this event has passed.

Gegevens

Datum:
oktober 29
Tijd:
20:00 - 23:00
Kosten:
Gratis

Organisator

PRO (Purmerendse Regio Ondernemers)
Telefoon:
0299-411098
E-mail:
secretariaat@pro-site.nl
Website:
www.pro-site.nl

Locatie

Purmaryn – kleine zaal
Waagplein 1
Purmerend, Noord-Holland 1441 BR Nederland
+ Google Maps

Contact to Listing Owner

Captcha Code