VOWA jaarprijs

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

VOWA jaarprijs

maart 9|19:30 - 22:30

Extra informatie:

Op maandag 9 maart 2020 wordt de verkiezing van de VOWA jaarprijs 2019 gehouden. In theater De Purmaryn wordt bekend gemaakt welke onderneming Podobrase opvolgt als ondernemer van het jaar in de regio Waterland.  Ieder jaar is dit een heuse nek-aan-nek-race tussen vier prachtige ondernemingen.

De genomineerden zijn:

  • Reus funderingsherstel Oosthuizen
  • Kubbinga BV Volendam
  • Glas Klooster Beemster
  • Dierenarts Purmerend

Programma:

Inloop 19.30 uur, aanvang programma 20.00 uur

Na het welkomstwoord door Piet Hein Debets, voorzitter van VOWA,  is het de beurt aan het VNO-NCW die tevens deze prijs beschikbaar stelt.

Piet Hein zal hierna de genomineerden letterlijk in de schijnwerpers zetten, zodat wij allemaal kunnen zien waarom het zo lastig is uit deze prachtige bedrijven een winnaar te kiezen.

Vervolgens zal niemand minder dan Wim Jonk, trainer van FC Volendam, u meenemen in de wereld van de topsport. Hij vertelt over de overeenkomsten tussen topsport en ondernemen. Want zeg nu zelf: ondernemen is ook topsport!

Hierna volgt de spannende ontknoping en wordt de winnaar van de VOWA ondernemersprijs 2019 bekend gemaakt.

Aansluitend aan het programma is er gelegenheid tot een praatje met uw mede ondernemers onder het genot van een drankje.

Voor leden van de PRO zijn een aantal kaarten beschikbaar gesteld. U kunt zich hiervoor aanmelden via secretariaat@pro-site.nl (maximaal 2 kaarten per ondernemer). Na aanmelding ontvangt u, zolang deze nog beschikbaar zijn, de kaarten voor deze avond (pas dan bent u verzekerd van een plaats).

Gegevens

Datum:
maart 9
Tijd:
19:30 - 22:30
Evenement Categorie:

Organisator

VOWA
Website:
https://www.vowa.nl/

Locatie

De Purmaryn
Waagplein 1
Purmerend, Noord-Holland 1441BR
+ Google Maps
Telefoon:
0299 432 205
Website:
https://depurmaryn.nl/

Contact to Listing Owner

Captcha Code