Nieuw PRO-lid stelt zich voor: Stars Studio

Nieuw PRO-lid stelt zich voor: Stars Studio

Een winkel om eindeloos in rond te struinen

Het zijn ondernemers pur sang: Stefanka Marinkovic, haar man Gerard Hogers en dochter Lisa. Nadat ze hun kledingzaak en een broodjeszaak verkochten wilden ze met hun nieuwe winkel Stars Studio in de Peperstraat in Purmerend een lang gekoesterde droom verwezenlijken. De winkel werd 27 september geopend, alles staat, het bruist van de ideeën maar vooralsnog is het bikkelen om het uit te zingen tot de lockdown voorbij is.  

“Al onze liefde, onze passie en ons geld zit in deze zaak”, verklaart Stefanka. Het is dan ook een indrukwekkend concept. Stars Studio is een winkel waar je je ogen uitkijkt, een paradijs voor wie van snuffelen houdt en zeker geen gewone kledingwinkel. “Ons idee erachter was dat we betaalbare kleding, accessoires en woonproducten willen brengen maar wel in een mooie, aparte entourage. Waar alles, hoe klein ook, met zorg en aandacht is omringd.” 

“Men vindt het een gezellige omgeving voor jong en oud”, geeft Lisa aan. “Er is overal wat te zien, alles is best apart en betaalbaar natuurlijk. Je vindt bij ons niet veel van hetzelfde, dus de kans dat iemand in dezelfde jurk loopt is klein. En hier vind je van alles, niet alleen kleding, maar ook een mooie vaas of een apart kussen of leuke babyspulletjes. Het is een echte struinwinkel. Daar zorgen we ook voor. Als je na een week weer terug komt, zie je weer nieuwe dingen.” 

Die vele verschillende producten geven momenteel enorm veel werk. Want klanten of niet, het trio is evengoed elke dag de hele dag in de zaak te vinden. In december startten ze hun webshop die ze nu gebruiken om nog zoveel mogelijk voorraad kwijt te raken. Dat betekent de hele dag producten fotograferen, op de site zetten, inpakken, en aan het eind van de dag zelf bezorgen.  

“Als startende ondernemer krijg je geen steun”, geeft Stefanka aan. “En alles gaat nu weg met veel korting, dus daar verdien je ook niets op. Ik hoop dat we het gaan redden, maar het kan niet te lang meer duren.” Ondernemen zullen ze blijven doen, hoe dan ook. “We zullen altijd naar nieuwe mogelijkheden zoeken. Onze liefde en passie voor dit concept is er niet minder om geworden. We geven het niet zo gauw op, we hebben nog zoveel ideeën hier.” 

Recent openden deze ondernemers naast de kledingzaak een bonbons zaak. Zodra de kledingwinkel fysiek ook weer helemaal open mag, zullen ze de twee concepten samenvoegen.

#wijzijnpro

Share this post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Contact to Listing Owner

Captcha Code