Nieuws

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

De aangekondigde regeling Tegemoetkoming Ondernemers Getroffen Sectoren, eerder bekend als Noodloket, is vandaag geopend. Deze gift van 4.000 euro is voor ondernemers die direct zijn getroffen door de kabinetsmaatregelen vanwege het coronavirus.

Meer informatie ⤵️

www.rijksoverheid.nl/actueel/nieuws/2020/03/27/ondernemers-getroffen-sectoren-coronavirus-kunnen-...

#coronavirus #COVIDー19
... MeerMinder

4 dagen geleden

Purmerend, 22 maart 2020Lieve leden,

We staan de aankomende maanden met z’n allen voor zware uitdagingen. Voorop staat de uitdaging om gezond te blijven, niet enkel onze eigen gezondheid, maar ook die van onze familie, vrienden en eenieder om ons heen.

Dat wij deze brief beginnen met gezondheid heeft een reden. Wat er ook voor zware uitdaging onze kant op komt, gezondheid is van het grootste en primaire belang. Wij vragen jullie dan ook de RIVM regels zo goed mogelijk na te leven.

Zakelijk kunnen we inmiddels van een catastrofe spreken. Bij meerdere leden zijn de omzetten volledig weggevallen. De vraag is niet of, maar wanneer en met welke impact het gevolg hiervan bij ons allemaal (en onze werknemers) terecht komt.

Onze economie is op alle vlakken nauw met elkaar verbonden en wij zullen dan ook allemaal de schade van deze situatie ondervinden. Met dit in gedachten is het van belang om elkaar juist in deze tijd te ondersteunen om ieder het hoofd boven water te helpen houden. Stel projecten niet uit, innoveer, zit niet te strak op betaaltermijnen van getroffen bedrijven, betaal je rekeningen op tijd en blijf zoveel mogelijk, met de regels van het RIVM in acht nemend, de bedrijfsvoering voortzetten. Juist stil gaan staan en afwachten zal een nog grotere negatieve impact op onze economie hebben.

Er zijn bedrijven in onze regio die acute hulp nodig zullen hebben. Wij vragen deze bedrijven (lid of geen lid) om hun hulpvraag kenbaar te maken. Schaam je niet, mensen vinden het fijn om elkaar te helpen. Deze eigenschap zit in onze natuurlijke aard en maakt ons gelukkiger. Denk maar eens hoe fijn je het zelf vindt als je iemand hebt mogen helpen.

We hebben hiervoor op LinkedIn een groep (www.linkedin.com/groups/2716840/) waarin je je hulpvraag kunt stellen. Nogmaals benadrukken wij dat dit niet alleen voor PRO leden is, ook niet leden zijn welkom. De PRO is een regionale belangenbehartiger welke een overstijgend doel moet kunnen dienen indien de situatie daarom vraagt. Mocht je dit medium toch te lastig vinden, schroom dan niet om contact met ons op te nemen zodat we kijken in ons netwerk hoe en of we je kunnen helpen.

Uiteraard zijn wij als belangenbehartiger achter de schermen druk bezig met deze situatie. Overleg met scholen, gemeente en andere belangrijke partijen wordt gevoerd. Dit is echter voor ons ook een situatie die ongekend is en waarbij we misschien zaken over het hoofd zien. Attendeer ons erop zodat wij beter in staat zijn om ieder van jullie te helpen en van de juiste, beschikbare en relevante informatie te voorzien.

Wij hopen uiteraard dat de situatie snel verbetert, maar houden ook rekening met het scenario dat dit nog een langere periode kan gaan duren. Reden te meer om op elkaar te letten en samen de schouders eronder te zetten. We moeten het samen doen, immers: ‘Als je niet kunt delen, kun je ook niet vermenigvuldigen’.

We wensen jullie allemaal veel liefs, wijsheid en gezondheid toe.Namens het PRO bestuur

Daniël Pardoen en Marije Sliphorst
... MeerMinder

1 week geleden

Wist je dat de PRO al in 1977 is opgericht onder de naam IBG?

Nieuwsgierig naar de historie van de PRO? Je leest er alles over op onze site: www.pro-site.nl/geschiedenis
... MeerMinder

2 weken geleden

Wist je dat de PRO al in 1977 is opgericht onder de naam IBG?

Nieuwsgierig naar de historie van de PRO? Je leest er alles over op onze site: https://www.pro-site.nl/geschiedenis

In de LinkedIn groep van PRO is het mogelijk je zorgen, ervaringen en tips met andere ondernemers te delen. We zitten in een bizarre situatie met zijn allen, laten we elkaar vooral helpen daar waar dat mogelijk is. Vertel andere ondernemers hoe het er bij jou aan toe gaat tijdens deze Coronacrisis.

www.linkedin.com/feed/update/urn:li:activity:6646488171062321153
... MeerMinder

2 weken geleden

In de LinkedIn groep van PRO is het mogelijk je zorgen, ervaringen en tips met andere ondernemers te delen. We zitten in een bizarre situatie met zijn allen, laten we elkaar vooral helpen daar waar dat mogelijk is. Vertel andere ondernemers hoe het er bij jou aan toe gaat tijdens deze Coronacrisis.

https://www.linkedin.com/feed/update/urn:li:activity:6646488171062321153

Onderstaande berichtgeving vanuit de gemeente Purmerend is voor alle horecamedewerkers. Delen wordt op prijs gesteld. ... MeerMinder

2 weken geleden

Onderstaande berichtgeving vanuit de gemeente Purmerend is voor alle horecamedewerkers. Delen wordt op prijs gesteld.Image attachmentImage attachment
Meer

Contact to Listing Owner

Captcha Code