Nieuws

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

Goede opkomst bij het bedrijfsbezoek aan Linden Staalbouw van de nieuwsgierige leraren onder bezielende leiding van Piet Hein Debets. ... MeerMinder

3 dagen geleden

Vandaag voor Daniel Pardoen en Marije Sliphorst weer een drukke dag met overleggen.

Als eerste stichting Purmerend 2000+ waarin de lopende projecten zoals o.a. de NV Purmerend, Waterland Werkt en Stadspromotie worden besproken. Daarna het OGB (overleg gemeente bedrijfsleven) waarin met de gemeente Purmerend en Beemster allerlei topics aangaande ondernemers en overheid worden besproken samen met ondernemersverbanden zoals PRO, BO, PCO, Horeca en LTO.

Heb jij zaken welke volgens jou besproken moeten worden met de gemeente die het individuele belang overstijgen? Laat het ons weten!
... MeerMinder

2 weken geleden

Het was een inspirerend theatercollege door Jos Burgers gisteravond in de Purmaryn. Voor een volle zaal behandelde Burgers aan de hand van praktijkvoorbeelden de do’s & don’ts van het ondernemen. Wat doe je wel, en wat doe je beter maar niet als je je bedrijf vooruit wil helpen. Het kwam allemaal langs. Genoeg stof tot nadenken weer! ... MeerMinder

2 weken geleden

Reageer op Facebook

Zeker een inspirerende avond, en met humor, dan blijft het tenminste hangen

hij is wel goed

Uitgekiende invulling NV Purmerend

De maandag gehouden editie van NV Purmerend kon zich opnieuw verheugen in een uitgekiend gezelschap. Aan diversiteit geen gebrek aan tafel bij het presentatieduo Jaap Sluis en -voor het eerst- Carola de Ruijter (bekend van Familiezaken, voorheen Succesvolle Opvolging).
Achtereenvolgens Henk Bart (Wijnimport J. Bart), Bernard Klaassen (Regionaal Platform Cybercrime Noord-Holland), Marije Sliphorst (partner bij Abma Advocaten), Dennis (eigenaar R2B) en zijn zoon Daan van Marle (op 15-jarige leeftijd bekend als DJVM), Miep Boerkamp (De Purmaryn), Bill Duin (Podobrace Group) en Dirk Tuip (mede-initiatiefnemer van het ESports en Games Sportcentrum in Purmerend) vulden het programma op bijzonder aangename wijze.
Ook nu weer bleek de formule van NV Purmerend een schot in de roos. Interessante gasten in 6 minuten interviewen met de meest prangende vragen is behapbaar en houdt de interesse bij de toehoorders 100% in stand. Niet in de laatste plaats door toedoen van het presentatieduo.
... MeerMinder

3 weken geleden

Goede opkomst bij het bedrijfsbezoek aan Leo de Kock van de nieuwsgierige leraren onder bezielende leiding van Piet Hein Debets. ... MeerMinder

1 maand geleden

Goede opkomst bij het bedrijfsbezoek aan Leo de Kock van de nieuwsgierige leraren onder bezielende leiding van Piet Hein Debets.
Meer

Contact to Listing Owner

Captcha Code