logo

Purmerendse Regio Ondernemers

Werkgroepen

Werkgroep Bedrijventerreinen
Deze werkgroep heeft een vooral praktische taak, om snel te kunnen anticiperen op ontwikkelingen op de bedrijventerreinen de Koog, de Baanstee en de Baanstee-Noord. Onderwerpen die op de werkgroep vergaderingen aan de orde komen zijn: 
- Groenvoorziening 
- Collectieve Beveiliging 
- Vandalisme 
- Veiligheid en Verkeer 
- Revitalisatie 
- Bewegwijzering 
- Parkmanagement 
- Branchering

 

Tevens beheert deze commissie de GroepsApp werkgroep bedrijven terreinen De Koog en Baanstee.

De buurtwhatsapp WGB (werkgroep bedrijventerreinen De Koog en Baanstee) is in het leven geroepen om actuele calamiteiten, die 112 waardig zijn, te melden via de Whatsappgroep op je telefoon. Op deze manier kunnen eventuele daders sneller opgepakt worden, want hoe meer mensen uitkijken, en elkaar op de hoogte houden, hoe beter.
De buurtwhatsapp is NIET bedoeld om calamiteiten die al enige uren/dagen geleden gebeurd zijn te melden. Indien mensen niet actuele of geen 112 waardige berichten gaan posten in de groepsapp van de buurtwhatsapp, dan zullen wij deze zonder opgave van reden per direct verwijderen uit de groep. Op deze manier hopen we dat de app alleen gebruikt wordt voor 112 waardige actuele calamiteiten en het geen chatgroep gaat worden.
Besef dat elk bericht wat je in de groep plaatst, door een groot aantal personen gelezen wordt en niet iedereen zit te wachten op berichten van meldingen die al enkele dagen oud zijn.

Aanmelden voor deze GroepsApp kan via het secretariaat van de PRO.

 

Elke werkgroep heeft een voorzitter en er is altijd een bestuurslid vertegenwoordigd, naast de werkgroepleden zijn ook de Gemeente Purmerend (bedrijvenco√∂rdinator), de Politie en Wijkbeheer vertegenwoordigd. 

Voorzitter: Eric Westerneng

Purmerendse Regio Ondernemers
Postbus 455
1440 AL Purmerend

Tel:     0299 - 411098
Mail:    info@pro-site.nl

pro-footer


© 2014 - 2019
Purmerendse Regio Ondernemers