PRO: laat van zich horen met uniek online VR-evenement

PRO: laat van zich horen met uniek online VR-evenement

Voor een ouderwets gezellige Biznizbar is het weliswaar nog te vroeg, maar in aanloop naar eventuele versoepelingen knalt de PRO: erin met de presentatie van een uniek VR-evenement.  In samenwerking met H20 en Captain VR nodigt de PRO: haar leden uit voor het online PRO: Biznizbar Virtual Reality Event. Deze vindt op dinsdag 11 mei plaats in de virtuele ruimte van de H20 Esports Campus.

Jij kan daarbij zijn, aldus de oproep naar de leden toe. Wij missen je en vinden het leuk jou weer eens te spreken. Daarnaast is dit een uitgelezen mogelijkheid voor een kijkje in de keuken van H20, de grootste Esports Campus van Europa. Dirk Tuip, CEO van H20 Esports Campus, geeft een presentatie over deze unieke locatie waarin hij ook vragen zal beantwoorden.

Dana-Maria Faneker en Nick van Breda nemen de deelnemers vervolgens mee in een virtuele rondtoer door de wereld van H20.

Het PRO: Biznizbar Virtual Reality Event dient tevens als kennismaking met de 2 nieuwe voorzitters van de PRO, Henry Wassink en Hans Preeker. Daarnaast worden beide winnaars van de PRO: Ondernemersprijzen, KramerKuiper (groot) en Sporting de Gors (klein) extra in het zonnetje gezet.

Meld je snel aan, want er is een beperkt aantal plaatsen! Aanmelden kan tot uiterlijk donderdag 6 mei 17.00 uur! Aanmelden kan door je voornaam, achternaam, bedrijfsnaam en emailadres te mailen aan secretariaat@pro-site.nl

Share this post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Contact to Listing Owner

Captcha Code