logo

Purmerendse Regio Ondernemers

Bedrijfsgegevens
Branche
Groothandel
Straat en Huisnummer
Rijshoutweg 10
Postcode
1505HL
Plaats
Zaandam
Telefoonnummer
0756530853
Website
http://www.baars-bloemhoff.nl
E-mail
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Contactpersonen
Naam contact
Bas Schipper
Functie
Logistiek Manager
Telefoonnummer
0756530853
E-mail
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Pasfoto contactpersoon
Bedrijfsprofiel
Bedrijfsactiviteiten
Wij zijn een bedrijf dat in 1972 ontstond toen Goodwin Baars en Gerard Bloemhoff een groothandel in decoratief plaatmateriaal startten. Met hun gedreven handelsgeest, introduceerden ze als eerste Pfleiderer producten op grote schaal in Nederland. Daarmee legden ze de basis voor een bedrijf dat zich met een brede range aan producten volledig zou toewijden aan de behoeften van de interieurbouwer. Ze groeiden, kregen een bredere klantenbasis en maakten naam in interieurbouwend Nederland. 27 jaar lang bleef Baars & Bloemhoff een zelfstandig familiebedrijf totdat het in 1999 werd overgenomen door een ander familiebedrijf, namelijk De Stiho Groep.

Sindsdien is er onder die paraplu verder gebouwd aan het specialisme van Baars & Bloemhoff. Met een jonge club mensen van  gemiddeld 35 jaar, speuren we internationale markten af op zoek naar nieuwe materialen en merken die interieurs in Nederland mooier kunnen maken. Een keur aan exclusieve materialen en merken is inmiddels uit voorraad leverbaar.


Wat drijft ons?

Wij worden enthousiast van mooi gemaakte interieurs van winkels, kantoren, horeca, zorginstellingen en andere publieke ruimtes.

Wat willen we?

We willen de interieurarchitect inspireren met de laatste ontwikkelingen op het gebied van decoratief plaatmateriaal. Daarnaast maken we de interieurbouwer graag succesvoller door hem te voorzien van het juiste advies en door de door hem bestelde materialen op tijd en in goede orde te bezorgen.

Kortom: wij helpen u graag uw mooiste interieurproject te realiseren!

Hoe doen we dat?

Onze interieurprofessionals adviseren u op één van onze 4 verkoopkantoren en onze accountmanagers komen graag bij u langs. Daarnaast stellen wij u graag onze Inspiratiecentra in Amsterdam en Schiedam ter beschikking, waar u meer dan 2000 wisselde decoren op minimaal A4 formaat kunt zien en voelen. Het logistieke team in Zaandam, verzorgt een efficiënte verpakking en verzending van de bestelde materialen.

Hoe kunnen we u helpen?

Voor een afspraak met een architectenbezoeker, mail naar aizeboud@baars-bloemhoff.nl

Voor een bezoek van een accountmanager, mail naar info@baars-bloemhoff.nl

Een bezoek aan één van onze Inspiratiecentra kan uiteraard zonder afspraak. Zonder op te scheppen weten we echter dat u, eenmaal binnen, uw tijd nodig heeft om alles te zien en uitgelegd te krijgen. Het is dus handig om een afspraak te maken via een van onderstaande adressen

inspiratiecentrum@baars-bloemhoff.nl schiedam@baars-bloemhoff.nl

Duurzaamheid Een toenemend aantal producten uit ons assortiment zijn FSC, PEFC of Keurhout Duurzaam gecertificeerd. Door het kiezen voor producten met deze keurmerken dragen we bij aan het behoud van de bossen. Bossen zijn van levensbelang. Honderden miljoenen mensen wereldwijd zijn ervan afhankelijk voor hun levensonderhoud. Tachtig procent van alle planten en dieren leeft in het bos. Bossen zorgen voor een gezond klimaat en voor zuurstof. En natuurlijk zijn bossen belangrijk voor al het hout dat we gebruiken in de bouw. Nog steeds verdwijnt er elke twee seconden een stuk bos ter grootte van een voetbalveld. Steeds meer opdrachtgevers vragen daarom om hout en plaatmateriaal afkomstig uit verantwoord beheerde bossen. Voor elke toepassing is er een duurzaam gecertificeerd alternatief beschikbaar.

Baars & Bloemhoff is FSC gecertificeerd. Klik hier voor ons FSC Chain of Custody certificaat.

Elektronisch zakendoen Baars & Bloemhoff heeft iets nieuws: elektronisch zakendoen. Zo wordt het stukken eenvoudiger om uw administratie bij te houden. En heeft u geen last meer van alle rompslomp die papierwerk met zich meebrengt. Voortaan heeft u minder handmatig administratief werk, minder kans op fouten en… boekt u veel tijdwinst om slimmer te kunnen werken. Klik hier voor meer informatie over elektronisch zakendoen en het aanmeldformulier.

Projectfoto’s

Bent u trots op een door u gerealiseerd interieurproject waarin een van onze merken verwerkt zit, dan bieden we u een podium om dat te delen via deze website en onze social media kanalen waarop we dagelijks actief zijn. Wilt u daar gebruik van maken, laat dat dan weten via jmeer@baars-bloemhoff.nl

Social media

Als u enthousiast bent over deze site of onze services, nodigen we u natuurlijk van harte aan om dat via de sociale media kenbaar te maken. Alle pagina’s van deze site zijn geschikt om te delen via Facebook, Twitter en Pinterest.

Purmerendse Regio Ondernemers
Postbus 455
1440 AL Purmerend

Tel:     0299 - 411098
Mail:    info@pro-site.nl

pro-footer


© 2014 - 2019
Purmerendse Regio Ondernemers