Sporting De Gors en KramerKuiper |Accountants hebben de PRO: Ondernemersprijs 2020 gewonnen.

Sporting De Gors en KramerKuiper |Accountants hebben de PRO: Ondernemersprijs 2020 gewonnen.

Sporting De Gors en KramerKuiper |Accountants hebben de PRO: Ondernemersprijs 2020 gewonnen. De winnaars zijn gisteren bekend gemaakt in een extra uitzending van Ondernemend Purmerend bij RTV Purmerend.

Normaal gesproken worden de prijzen tijdens het PRO: Nieuwjaarsfeest bekend gemaakt, maar vanwege de huidige omstandigheden was dat niet mogelijk en we wilden het niet langer uitstellen.

Marco Dekker, jurylid en voorzitter van de PRO: Ondernemersprijs Commissie, reikte de prijzen in de special uit. Sporting de Gors won de prijs in de categorie kleine bedrijven. ‘‘Sporting De Gors kenmerkt zich door creativiteit. In de eerste lockdown stond behoorlijk snel een tent buiten, waardoor de leden veilig konden sporten. Het kenmerkt jullie denken: niet in problemen, maar in mogelijkheden.’’ Andere genomineerden in deze categorie waren Multi-IJs en Kat’s Reclame.

In de categorie grote bedrijven heeft KramerKuiper Accountants gewonnen. ‘‘Het was ook hier een lastige beslissing’’, benadrukt jurylid Dekker. ‘‘KramerKuiper Accountants is een écht Purmerends familiebedrijf. Bijzonder is dat jonge mensen bij jullie intern worden opgeleid.’’ In deze categorie was ook BRASA Bar & Kitchen genomineerd.

Op maandag 29 maart zijn de prijzen overhandigd aan beide winnaars door Marco Dekker.

Share this post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Contact to Listing Owner

Captcha Code