We blijven manieren zoeken om toch naar buiten te treden

We blijven manieren zoeken om toch naar buiten te treden

Healthy Rituals

Nieuw PRO lid stelt zich voor:

Rajani Ott viel met haar bedrijf Healthy Rituals in Volendam, een combinatie van wellness, coaching, yoga studio en bodyhealing, bepaald niet in de prijzen tijdens de coronacrisis. “We waren net twee weken open met de yogastudio toen we de eerste 8 weken vanaf maart dicht moesten. Dat was enorm balen, we hadden er veel in geïnvesteerd. Op een gegeven heb ik het maar los gelaten, je kunt er toch niets aan veranderen.” Maar bij de pakken neerzitten, dat deed ze niet.  

“Daarna kwamen we in een soort jojo terecht; dicht, open, dicht”, vervolgt ze. “Juist dan blijft het trekken om klanten binnen te krijgen. Toch zijn we daar flink mee bezig gebleven en hadden we in korte tijd drieënveertig nieuwe leden erbij. Daar zijn we echt heel blij mee. Wat hielp daarbij was dat we niet met een abonnement werken maar met een tienrittenkaart. In deze onzekere tijd vinden mensen dat blijkbaar prettig. Als je eens niet kan, dan kom je gewoon een andere keer.” 

Bij Healthy Rituals staat alles er klaar voor als de deur weer open mag.  “We zijn blijven investeren en bouwen, hebben de hele wellness-ruimte aangepakt, een footspa erbij gecreëerd en duobehandelingen mogelijk gemaakt. Ook doen we nu gezichtsbehandelingen en permanente make-up: we hebben het aanbod aanzienlijk verbreed.”  

 Waar ze het meest moeite mee heeft is dat ze nergens naar toe kan met de energie die er is. “We zijn als ondernemers allemaal heel creatief bezig, we zitten vol energie, maar er zit een rem op, je kunt het niet naar buiten brengen. Dus zoek je andere manieren. We  blijven bijvoorbeeld actief op social media. Met quotes, wat je kunt doen nu, gewoon iets in positieve zin. Even helder maken van wat er ook is en wat wel kan. Mensen stimuleren om bezig te blijven met zichzelf en zich niet te verliezen in de negativiteit die heerst. Er is echt nog wel positiviteit. Daardoor heb ik ook het afgelopen jaar nieuwe creativiteit gevonden en heeft het me ook dingen gebracht. Maar ik zit op de 19e januari net als iedereen in spanning: mogen we weer?” 

#wijzijnpro

Share this post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Contact to Listing Owner

Captcha Code