Knallend het nieuwe jaar in met Slijterij Breebaart

Knallend het nieuwe jaar in met Slijterij Breebaart

Toen Paula Breebaart zo’n zes jaar geleden haar baan kwijt raakte, ontstond het familiebedrijf Slijterij Breebaart. “Mijn kinderen studeerden in het buitenland en hielpen mij met het nieuwe concept. Dat deden we doormiddel van videobellen. Mijn zoon heeft ook het logo ontwikkeld,” vertelt Paula vanuit haar winkel aan de Neckerdijk.“ 

Slijterij Breebaart heeft een ruim assortiment: “We hebben meer dan 180 soorten bier en beschikken over kennis van al onze producten”, zegt Paula vol trots. De meeste cadeaupakketten worden zelf samengesteld en gemaakt, dat is vooral terug te zien in de creativiteit. Het zijn geen standaard cadeaupakketten. Er wordt altijd advies op maat geboden. Als iets niet op voorraad is of er is vraag naar een speciale fles drank dan kan deze altijd besteld worden.  

Het gaat momenteel goed met slijterij Breebaart. “Mensen drinken wat meer omdat de horeca gesloten is en diegenen die thuis werken kunnen eerder een wijntje drinken. De drank mag dan van een wat hogere kwaliteit zijn. Met de feestdagen ligt de focus vooral op cadeaupakketten maken naar keuze. Het is mogelijk om op aanvraag een gepersonaliseerd pakket te laten maken. En voor de jaarwisseling zijn er natuurlijk ook verschillende flessen ‘bubbels’ te krijgen. Bij ons krijg je altijd het vriendelijkste advies en drank van goeie kwaliteit”, aldus Paula tot slot. 

Dit interview is gehouden voor de strenge lockdown. Kijk op de website van de winkel voor het actuele aanbod. 

#wijzijnpro

Share this post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Contact to Listing Owner

Captcha Code